ΖΥΓΟΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Μαρτίου 2018

0
0

ΠΕΜΠΤΗ 1.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η τονισμένη σας προσωπικότητα σήμερα ξεχειλίζει από αισιοδοξία και γενναιοδωρία. Μόνο που φαίνεται ότι αυτά οδηγούνται από κάποιο πάθος για προβολή και επίδειξη. Συγκρατηθείτε λίγο…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2.3.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΗΝ  ΠΑΡΘΕΝΟ)

Η μεγάλη σας αισιοδοξία, αλλά και η οργανωτική ικανότητα μπορούν να σας καθιερώσουν σήμερα και να φέρουν την επιτυχία. Ακόμα και οι φιλοσοφικές συζητήσεις σας ευχαριστούν.

ΣΑΒΒΑΤΟ 3.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με επιτυχία τόσο με εμπορικές, όσο και με συγγραφικές και διδακτικές δραστηριότητες. Η προσοχή σας στις λεπτομέρειες είναι καταλυτική.

ΚΥΡΙΑΚΗ 4.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η δυσκολία στο να εκφράσετε τα συναισθήματά σας αλλά και να ζητήσετε βοήθεια των άλλων, όταν την χρειάζεστε, φαίνεται στις σημερινές σας δραστηριότητες και δοσοληψίες. Κατά τα άλλα και πρακτικότητα έχετε και εργατικότητα, που θα μπορούσαν να φέρουν καλύτερα αποτελέσματα.

ΔΕΥΤΕΡΑ 5.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα ξεχωρίζετε σε θέματα αισθητικής και προβλέπεται τύχη σε οικονομικά ζητήματα. Στα επαγγελματικά σας όμως χρειάζεται προσοχή στην λεπτομέρεια και καλούς χειρισμούς.

ΤΡΙΤΗ 6.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα όπλα σας σήμερα είναι η ξεχωριστή σας διαίσθηση και κοινωνικότητα. Λίγο απρόβλεπτοι, αλλά με μεγάλο μαγνητισμό στους γύρω σας, μπορείτε να φθάσετε πιο εύκολα στην επιτυχία.

ΤΕΤΑΡΤΗ 7.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δυσκολίες αντιμετωπίζετε στο χώρο του σπιτιού, πιθανά με κάποιο παιδί σας και την συμπεριφορά του. Η έλλειψη κοινής γραμμής με το ταίρι σας μπορεί να κάνει τα πράγματα λίγο πιο δύσκολα στους χειρισμούς τους.

ΠΕΜΠΤΗ 8.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

(ΕΝΑΡΞΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΔΙΑ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΩΣ 10/7)

Παρουσιάζετε εξαιρετική δραστηριότητα σε θέματα ανώτερης εκπαίδευσης, θαλάσσιων ή μακρινών ταξιδιών και θρησκευτικά θέματα. Καθηγητές, δικαστές, πράκτορες, σήμερα είναι η μέρα σας!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  9.3.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα δείχνετε λιγότερο καχύποπτοι και πιο ευαίσθητοι, αλλά κάποια ζηλοτυπία υπάρχει. Αν εκμεταλλευθείτε το προσωπικό σας μαγνητισμό και το αίσθημα δικαιοσύνης, έχετε πιάσει το κλειδί της επιτυχίας της μέρας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 10.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα μπορεί να φέρει μια ευχάριστη ερωτική περιπέτεια που θα τονώσει την πληγωμένη σας αυτοπεποίθηση!  Στον επαγγελματικό τομέα θα χρειαστεί κάποια προσοχή στους χειρισμούς μια υπόθεσης.

ΚΥΡΙΑΚΗ 11.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η τύχη σας ευνοεί σήμερα. Καθώς σας αρέσουν οι νεωτερισμοί και οι μεταρρυθμίσεις, ίσως αποκομίσετε κάποιες νέες εμπειρίες ή γνώσεις από κάποιο ταξίδι, που θα θελήσετε να δοκιμάσετε στην πράξη.

ΔΕΥΤΕΡΑ 12.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των οικονομικών και της εργασίας σας σήμερα, ενώ κάποια πιθανά μικρά προβλήματα υγείας μπορούν να βρουν την λύση τους.

ΤΡΙΤΗ 13.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Επικοινωνιακά δεν είστε στα καλύτερα σας σήμερα και αυτό μπορεί να σας δημιουργήσει διάφορα προβλήματα με τους γύρω σας. Στα οικονομικά όμως έχετε την τύχη με το μέρος σας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 14.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Χρησιμοποιώντας τις γνωριμίες σας και με την αποδοχή διαφορετικών ανθρώπων μπορείτε να ασχοληθείτε σήμερα με επιτυχία με επαφές και εμπορικές συναλλαγές. Πρέπει όμως να δουλέψετε σκληρά για την επιτυχία.

ΠΕΜΠΤΗ 15.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να πάρετε ρίσκα οικονομικής φύσης! Η τύχη δεν θα είναι στο πλευρό σας. Η επικοινωνία σας με τους γύρω σας είναι από τα δυνατά σας σημεία σήμερα. Εκμεταλλευτείτε το!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η αισιοδοξία δίνει νόημα στο σήμερα! Προσοχή όμως να μην καταλήξει να είναι ουτοπική!!! Δυσκολίες στον τομέα των οικονομικών σας θα πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη.

ΣΑΒΒΑΤΟ 17.3.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ  ΙΧΘΕΙΣ)

Οι εμπνεύσεις σας σήμερα είναι αξεπέραστες, αλλά η αχαλίνωτη φαντασία σας μπορεί να σας προκαλέσει περισσότερα προβλήματα από αυτά που φαντάζεστε….

ΚΥΡΙΑΚΗ 18.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα ευχάριστα συναισθήματά σας και το έξυπνο χιούμορ σας, τονίζουν σήμερα τη γοητεία σας. Η ομιλία είναι το δυνατό σας σημείο. Αποφύγετε το αλκοόλ!

ΔΕΥΤΕΡΑ 19.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα υπάρξει κάποια έξαρση ζηλοτυπίας σήμερα από την πλευρά σας, κάτι που θα δημιουργήσει αρκετή ένταση τις σχέσεις σας με το ταίρι σας. Χειριστείτε τις καταστάσεις με περισσότερο λογική και λιγότερο συναίσθημα…

ΤΡΙΤΗ 20.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είστε αρκετά ανταγωνιστικοί και έχετε μια σχεδόν πολεμική διάθεση. Αυτό θα περιπλέξει τις σχέσεις σας, τόσο με τους συνεργάτες, όσο και με τον σύντροφό σας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 21.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η ανυπομονησία σας μπορεί να σας στοιχίσει! Η μέρα δεν προσφέρεται για βιαστικές αποφάσεις και ενέργειες, γιατί καραδοκούν λάθη και παραλείψεις που θα σας στοιχίσουν σε βάθος χρόνου.

ΠΕΜΠΤΗ 22.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

(ΕΝΑΡΞΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΕΡΜΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΩΣ 15/4)

Σήμερα η ενασχόλησή σας με χρηματοοικονομικά θέματα, θα είναι επικερδής! Στην προσωπική σας ζωή όμως έχουν μαζευτεί κάποια σύννεφα. Μήπως δεν αφιερώνετε όσο χρόνο θα έπρεπε στα δικά σας άτομα?

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Με όπλα το ταλέντο και τη λογική, μπορείτε να έχετε επιτυχία σε επιχειρήσεις σχετικές με την ομορφιά, την επικοινωνία ή την εκπαίδευση. Κινηθείτε και  επικοινωνήστε.

ΣΑΒΒΑΤΟ 24.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα θα υπάρχει έντονη δραστηριότητα σε υποθέσεις σχετικές με το εμπόριο, συγγραφή, διδασκαλίες ή ομιλίες, ανάλογα με το επάγγελμα ή τις ασχολίες του καθένα. Προσοχή στην οδήγηση!

ΚΥΡΙΑΚΗ 25.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι εμπορικές σας δραστηριότητες σήμερα προβλέπονται επικερδείς, κυρίως αν σχετίζονται με κάθε μορφής έγγραφα, παιδιά ή εκπαίδευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ 26.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μέρα ηρεμία στη σχέση σας με τον σύντροφό σας! Είναι ευκαιρία να γιορτάσετε την ανακωχή με μια ρομαντική έξοδο ή μια μικρή απόδραση.

ΤΡΙΤΗ 27.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η ζηλοτυπία σας απέναντι στον σύντροφό σας θα είναι αυτή που θα χαρακτηρίσει την σημερινή μέρα. Και είναι πολύ πιθανό να είναι καθ όλα άδικη…

ΤΕΤΑΡΤΗ 28.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα ταξίδια και οι ασχολίες που έχουν σχέση με τη θάλασσα, μπορούν να αποβούν κερδοφόρα σήμερα! Μια πιθανή κληρονομιά ή χρήματα που δεν περιμένατε μπορούν να σας βγάλουν από τα δύσκολα…

ΠΕΜΠΤΗ 29.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μεγάλη σας αισιοδοξία και χαρούμενη διάθεση, είναι καλός οιωνός και θα σας φέρει τύχη και θα σας χαρίσει μια ξεχωριστή μέρα με όμορφες εμπειρίες!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αν αποφύγετε παράτολμες ενέργειες, κυρίως σε οικονομικό επίπεδο! Και βέβαια βάλτε μέτρο στα έξοδα σας, γιατί θα το μετανιώσετε πολύ σύντομα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 31.3.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ)

Οι επαγγελματικές σας συνεργασίες κλυδωνίζονται λόγω της αδιαφορίας σας ή της ενδεχόμενης άκαμπτης στάσης σας. Δείξτε διαλλακτικότητα και διάθεση συνεργασίας για να προλάβετε τα χειρότερα.

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

Περισσότερα άρθρα
Load More By admin
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ζυγός – Ημερήσιες προβλέψεις Οκτωβρίου 2018

ΔΕΥΤΕΡΑ 1.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ) Η σημερινή μέρα ενέχει πολλούς κινδύνο…