ΔΙΔΥΜΟΙ – Ημερήσιες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2018

0
0

ΠΕΜΠΤΗ 1.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα δείχνετε λιγότερο καχύποπτοι και πιο ευαίσθητοι, αλλά κάποια ζηλοτυπία υπάρχει. Αν εκμεταλλευθείτε το προσωπικό σας μαγνητισμό, έχετε πιάσει το κλειδί της επιτυχίας της μέρας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θέματα σχετικά με πανεπιστήμια, δικαστήρια και γενικότερα νομικά θέματα μπορούν να διευθετηθούν σήμερα, αλλά προσέξτε να συγκρατήσετε λίγο την ορμητική και μαχητική σας διάθεση.

ΣΑΒΒΑΤΟ 3.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η τύχη σας ευνοεί σήμερα. Πιθανές νέες εμπειρίες από κάποιο ταξίδι είναι πολύ πιθανές, καθώς μια νέα γνωριμία σε προσωπικό επίπεδο.

ΚΥΡΙΑΚΗ 4.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια ψυχρότητα στα αισθήματα και ίσως υπερβολικές απαιτήσεις, αφήνουν ανεκπλήρωτες τις ερωτικές σας επιθυμίες. Δυσκολίες παρατηρούνται επίσης σε οικονομικά ζητήματα.

ΔΕΥΤΕΡΑ 5.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Με το ξεκίνημα της εβδομάδας προσφέρεται το πλανητικό σκηνικό να βάλετε σε τάξη τις εκκρεμείς υποθέσεις σας και τις υποχρεώσεις που έχετε μπροστά σας.

ΤΡΙΤΗ 6.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αν κάποιες υποθέσεις σας θέλουν αντοχή, σκληρότητα και πειθαρχία, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα. Μην υπερβάλετε όμως γιατί θα βγείτε χαμένοι…

ΤΕΤΑΡΤΗ 7.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Πάντα υπάρχει η ροπή προς την εξερεύνηση, που σας σπρώχνει σε κάποια περιπέτεια αισθηματικής φύσης ή ένα ταξίδι με αγαπημένο πρόσωπο.

ΠΕΜΠΤΗ 8.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η αχαλίνωτη φαντασία σας μπορεί να προκαλέσει ανατροπές, καθώς πλέετε σε ροζ συννεφάκια. Καθόλου παράξενο ωστόσο κάποιο απρόσμενο κέρδος.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι επιδιώξεις σας στην συναισθηματική σας ζωή χαρακτηρίζονται από έλλειψη ρεαλισμού! Η κοινωνικότητα και η πνευματώδης ομιλία, σας δίνουν την απαραίτητη γοητεία, αλλά πρέπει να κατεβάσετε λίγο τον πήχη.

ΣΑΒΒΑΤΟ 10.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ευνοείστε ιδιαίτερα από το πλανητικό σκηνικό, όσοι απασχολείστε με σώματα ασφαλείας! Μην δείχνετε όμως αδιαλλαξία και ξεροκεφαλιά, γιατί θα καταστρέψετε μια εν δυνάμει επιτυχία…

ΚΥΡΙΑΚΗ 11.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχετε την απαραίτητη ζωτικότητα και αποφασιστικότητα να καθοδηγήσετε σωστά τη δράση σας, με στόχο την αναγνώρισή σας. Δυσκολίες παρουσιάζονται στους τομείς της οικογένειας και της καριέρας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 12.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Με τη διαίσθηση, τη γενναιοδωρία και την ευγένεια που σας διακρίνει, υπάρχει υπόσχεση επιτυχίας των σκοπών σας. Ελέγξτε την ανυπομονησία και τον παρορμητισμό σας.

ΤΡΙΤΗ 13.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα η ενασχόλησή σας με χρηματοοικονομικά θέματα, θα είναι επικερδής. Πιθανά κέρδη από επιχειρήσεις σχετικές με γαστρονομικές δραστηριότητες και θέματα ομορφιάς. Δυσκολίες θα παρουσιαστούν σχετικά με τους απογόνους σας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 14.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε θέματα επικοινωνιών, ηλεκτρονικών ή προσωπικών, καθώς πολλά μπορούν να πάνε στραβά και να δημιουργηθούν προβλήματα!

ΠΕΜΠΤΗ 15.2.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ)

(ΜΕΡΙΚΗ ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΙΣ 08Ο ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ)

Σήμερα μπορείτε να μαγέψετε τα πλήθη. Πρωτοποριακές ιδέες και ευκολία επικοινωνίας με το κοινό, δίνουν υπόσχεση επιτυχίας. Με την εξυπνάδα σας, αποκρούετε κάθε επίθεση που μπορεί να δεχθείτε.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι εμπορικές σας δραστηριότητες σήμερα προβλέπονται επικερδείς! Οι συνεργασίες ευνοούνται, αλλά θα χρειαστεί προσοχή στις επικοινωνίες σας για αποφυγή παρανοήσεων.

ΣΑΒΒΑΤΟ 17.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα μπορείτε να κερδίσετε την εκτίμηση των ανωτέρων σας. Πρωτοποριακές ιδέες και ευκολία επικοινωνίας, δίνουν υπόσχεση επιτυχίας. Με την εξυπνάδα σας, μπορείτε να χειριστείτε σχετικά εύκολα τα όποια απρόοπτα παρουσιαστούν στον δρόμο σας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 18.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Δυσκολίες στον τομέα των συνεργασιών ή του γάμου σας μπορεί να αντιμετωπίσετε σήμερα! Είναι καιρός να σκεφτείτε σοβαρά για την εξέλιξη της σχέσης και να καθορίσετε την πορεία σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 19.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ –ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Εντάσεις και διαπληκτισμούς επιφυλάσσει η μέρα σας στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, καθώς άσπονδοι φίλοι και κρυφοί εχθροί θα βγάλουν τα στιλέτα και θα είναι εκμεταλλευτούν την παραμικρή σας στραβοτιμονιά.

ΤΡΙΤΗ 20.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Από τη μια κάποια επιθετικότητα, από την άλλη ο έντονος συναισθηματισμός, μπορούν να σας οδηγήσουν σε ψυχικούς τραυματισμούς. Φανείτε πολύ προσεκτικοί σήμερα σε όλα τα θέματα.

ΤΕΤΑΡΤΗ 21.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα ταξίδια μπορούν να αποβούν κερδοφόρα. Μια ερωτική γνωριμία θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον! Μην βιαστείτε να ενθουσιαστείτε…

ΠΕΜΠΤΗ 22.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μεγάλη σας αισιοδοξία και η  χαρούμενη διάθεση, είναι καλός οιωνός και θα σας φέρει τύχη και μια ξεχωριστή μέρα. Προσέξτε όμως τη δίαιτά σας!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αν αποφύγετε παράτολμες ενέργειες θα πετύχετε πολλά. Προσοχή στις οικονομικές σας δοσοληψίες γιατί υπάρχει περίπτωση να χάσετε χρήματα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 24.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε τόσο με εμπορικές, όσο και με συγγραφικές ή διδακτικές δραστηριότητες με μεγάλη επιτυχία! Προσοχή όμως στην επικοινωνία σας με τους γύρω, μια και υπάρχει πιθανότητα παρεξηγήσεων.

ΚΥΡΙΑΚΗ 25.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα ξεχωρίζετε σε θέματα αισθητικής, προβλέπεται τύχη σε οικονομικά ζητήματα. Πιθανά κέρδη από επιχειρήσεις που έχουν σχέση με το φαγητό ή ομορφιά.

ΔΕΥΤΕΡΑ 26.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα όπλα σας σήμερα είναι η ξεχωριστή σας διαίσθηση και κοινωνικότητα. Λίγο απρόβλεπτοι, αλλά με μεγάλο μαγνητισμό, μπορείτε να φθάσετε πιο εύκολα στην επιτυχία..

ΤΡΙΤΗ 27.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Παρουσιάζονται δυσκολίες στην επικοινωνία σας με φιλικά πρόσωπα. Μια μικρή παρεξήγηση μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πολύ πιο σοβαρό. Η αναστάτωση μπορεί να σας στοιχίσει και σε επαγγελματικό επίπεδο…

ΤΕΤΑΡΤΗ 28.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Χρειάζεστε ησυχία και ξεκούραση για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στους ξέφρενους ρυθμούς δουλειάς. Προσέχετε επίσης την διατροφή σας και εντάξτε την άσκηση στη ζωή σας.

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ  200160]
Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

Περισσότερα άρθρα
Load More By admin
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Δείτε επίσης

Δίδυμοι – Ημερήσιες προβλέψεις Οκτωβρίου 2018

ΔΕΥΤΕΡΑ 1.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ) Η μέρα μπορεί να αποδειχτεί εξαιρετικά…