ΖΥΓΟΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

0
0

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ

Τα επαγγελματικά σας θα βρίσκονται στο προσκήνιο το μήνα αυτό, φίλοι Ζυγοί! Σημαδεύεται από μεγάλη προσπάθεια που πρέπει να καταβάλετε, προκλήσεις που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε, αποφάσεις που θα πρέπει να πάρετε και από αποτελεσματικότητα που θα πρέπει να επιδείξετε. Είναι δηλαδή κάθε άλλο από ξεκούραστος. Θα πρέπει να ακολουθήσετε ένα σχεδιασμό στις δράσεις σας, ιεραρχώντας προτεραιότητες, για να μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα. Επίσης θα πρέπει να αποφύγετε εντάσεις και διαπληκτισμούς με συναδέλφους ή συνεργάτες, καθώς μπορεί να προκύψουν προβλήματα από παρανοήσεις. Προς το τέλος του μήνα το πλανητικό σκηνικό χαρίζει ευκαιρίες μέσα από την προώθηση των ταλέντων και ικανοτήτων σας. Φροντίστε λοιπόν να προβάλετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Στον οικονομικό τομέα θα κερδίσετε όσα χρειάζεστε για να καλύψετε τις ανάγκες σας και ίσως και κάτι περισσότερο. Μην περιμένετε όμως θεαματικές αλλαγές, τουλάχιστον προς το παρόν…

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Στον ερωτικό τομέα είστε από τα ευνοημένα ζώδια του ζωδιακού κύκλο τον μήνα αυτό, με έντονο πάθος σε ερωτισμό! Πάθος και μια διάχυτη ερωτική ατμόσφαιρα θα οδηγήσουν μια ενδεχομένως φθαρμένη από προβλήματα σχέση σε ένα νέο ξεκίνημα.

Η συναισθηματική ευαισθητοποίηση και ο έντονος ερωτισμός είναι τα στοιχεία που θα οδηγήσουν τους ελεύθερους του ζωδίου σας σε ιδιαίτερες ερωτικές συνευρέσεις τον μήνα Οκτώβριο, ιδίως προς το τέλος! Μπορεί για τυχαία ερωτική επαφή να σας συνδέσει και να σας οδηγήσει σε μακρινές χώρες ή να σας δώσει ερεθίσματα για ένα μακρύ και γόνιμο πνευματικό ταξίδι…

Στον τομέα της υγείας όλα βαίνουν καλώς, το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι τα υψηλά επίπεδα ενέργειας που θα έχετε και που μπορούν να σας οδηγήσουν σε αυξημένα επίπεδα στρες. Βρείτε τρόπους εκτόνωσης μέσα από την γυμναστική, τις κοινωνικές επαφές ή ακόμη και μέσα από το σεξ.

Περισσότερα άρθρα
Load More By theodoros alexandrou
Load More In Ζυγός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

ΖΥΓΟΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ Μέσα στον Σεπτέμβριο ίσως να γίνει εμφανές ότι πρέπει να οργανώσετε …